Monday, June 04, 2007

Haftasonum...

Bir haftasonu daha hızla geçti gitti... Cuma günü o kadar yorgundum ki oğluşun bir akşam önce yaptığımız gibi balkonda oturup muhabet etme önerisini bile kırarak erkenden yattım. Gerçekten de Perşembe akşamı balkonda ailecek keyifli saattler geçirdik, muhabet ettik, müzik dinledik. Aptal kutusundan uzak bir akşam iyi gelmişti.

Cumartesi sabahı erken kalkıp eşimle hastane yollarına düştük. Korkmayın kötü birşey yok. Eşimin göz kenarında bir ben çıktı ve hızla büyüyordu. Uuzn süredir kendisini doktora görünme konusunda ikna edemiyordum, en sonunda randevuyu alıp zorla götürdüm. Allah'a şükür önemli birşey değilmiş, istenirse alınırmış. Fakat estetik cerrah sonbaharda olmasının daha doğru olacağını belirtti, hani güneşte kalmasın o durumda diye...

Sonra Yeşilköy sahile indik, deniz kenarında çay içip aldığımız nefis poğaça ve börekleri yedik. Muazzam şişmanlatıcı ama o derece de güzel bir kahvaltı oldu. Sonra malum haftasonu alışverişleri derken eve geldik. Sonra biraz havuza girip güneşlendik. Ama çok kalmadık, biliyorsunuz güneş bu sene hiç olmadığı kadar tehlikeli! Oğluş da bize katıldı biraz ama tabiki de arkadaşları ile yüzük atlamaya bayılıyor!

Daha sonra bu da bizi kesmedi akşamüzeri teniz oynadık. 1.5 saat kurtlarımızı döktük. Çok hamlamışım! Kış boyunca pek bir spor yapmadığım dikkate alınırsa kollarımın akşam nasıl ağrıdığı tahnmin edilebilir. Akşam yemeğini pilav- yoğurt- karpuz ile geçiştirdik, ne yalan söyleyeyim. Pestilim çıkmıştı ama iyi spor olmuştu. Gece film izledik bol bol, Dejavu diye bir film izledik, çok beğendim, tam bana göre ilginç bir senaryoya sahipti...

Pazar günü Cumartesinin tekrarı durumundaydı ama sabah temizlik yaptım düşünün! Ve güzel mamalar da yapacak zaman yarattım kendime... Akşam balkonda güzel bir akşam yemeği yedik, sonra yine bir gerilim filmi izledi: Hard Candy... Onu da çok beğendim. Bir de oğluşla Asterix Vikinglere karşı isimli çizgi filmi izledik. Çok sevimliydi, bayıldım. Zaten Asterix çizgi romanlarına hastayımdır, oğluş da benim gibi...

Sonra yattık, kalktık, yine buradayız. Yorgunum ama spor yapmak canlanmamı sağladı sanki... Bir de bugün rejime başladım (Yağmur Damlacıkım kızma, çok takmıyacağım bu sefer...) İki gündür çok yememe ragmen haftasonunun aktiviteleri ile 1 kilo vermişim, bir de rejim yaparsam iyi olacak.

Öptüm sizi...

19 Comments:

Blogger Nasıl geçti habersiz... said...

Tatlım yaa,hafta sonu boyunca romanla ilgili yazın görünmedi bende.:(
Romanın girişine bayıldım.:) profiline yaz benim gibi kimse alamaz filan diye.ön sayfa da görünsün.:) ben bu kadar biliyorum ama ne kadar işe yarar onu bilmiyorum.
Evet rejimi takma kafaya.:) biz kedi bebeciklerle geçirdik haftasonunu diyeyim. "Oğlum hangi haftasonu farklı birşey yapıyorsun ki" dedi şimdi.:)
paticiklere bir baksana. kedi yavrusu istiyorsan benden al olur mu?(tabi ücretsiz,yanlış anlamasın kimse)

film kiralamayı çok istedim bu hafta da, fırsat bulamadım. senin dediklerine bakacağım ilk fırsatta.:)

2:51 AM

 
Blogger renkler said...

Yağmur Damlacıkım, valla roman yazmayı çok istiyorum çünkü yazmayı çok seviyorum ve sadece bloğuma yazmak kesmiyor beni. Edebi olarak hiçbir iddiam yok, sadece kendim ve okumak isteyen kişiler için yazacağım. Sonu süprizli olacak ama, bu kadarını söyleyeyim:-)

Roman yazmak bloğa post yazmaya pek benzemiyor, zor... ama ben çok uzun düşünüp defalarca değiştirmiyorum. O an aklıma ne geliyorsa yazıyorum işte...

Kediciklere bakacağım. Ne yazık ki eşim kesinlikle kedi istemiyor, çok karşı. Oğluşla ikna edemiyoruz. Ama belli de olmaz:-)

3:32 AM

 
Blogger Bir Derin Masalı said...

Sevgili Renkler, yaşam enerjin ve canlılığın hiç bitmesin. Romanının başlangıç bölümünü okudum. Oldukça akıcı ve gerçekçi...Yazmaya devam etmeni diliyorum. Ben de yazılar yazıyorum ileride bir kitap çıkartma hayaliyle...Kitap yazmasamda seviyorum yazılarımı, yazmayı, anlatmayı...Böyle güzel bir uğraşın olduğu için çok sevinç duymalıısn ve de gurur tabi...ÖpüyorumçŞimdilik hoşçakal...A bir de izninle seni arkadaş listeme ekliyorum...

3:59 AM

 
Blogger böğürtlengözün annesi said...

Şu haftasonları hiçbitmese olmazmı ? :)

4:55 AM

 
Blogger Emre said...

Renkler merhaba bloguma yorum bıraktığın için sağol ve ne güzel haftasonu o öyle dolu dolu, oh oh maşallah

6:15 AM

 
Blogger renkler said...

Sevgili Hande, bloğuma hoşgeldin ve listene beni eklediğin için çok sağol. İleride bir kitap çıkartabilirsin umarım. Şimdi senin kız çok minik olduğu için zor olabilir ama ileride daha sakin yazabilirsin.

Romanı yazarken edebi bir kaygı duymuyorum, elimden geldiği kadarı ile yazıyorum. En önemlisi kendim ve okumak isteyen dostlar için yazıyorum. Ama ileride bir kitap yazmak istersem bu çok sancılı geçer sanırım. O zaman mükemmeliyetçiliğim tutabilir, esnek bakamam olaya...

Küçük,şeker kızını benim için öp... O tülbentli resmine bayıldım.

7:06 AM

 
Blogger renkler said...

Sevgili Böğürtlen gözün annesi, aslında haftasonları hiç bitmese, haftasonlarının kıymetini bilmezdik:-)

7:06 AM

 
Blogger renkler said...

Sevgili Emre, bloğuma hoşgeldin... Dolu dolu yaşamak çok güzel. Ama bir sır vereyim mi? Ben yavaş yavaş yaşlanıyor muyum ne! Eskiden beni o kadar yormazdı bu aktiviteler...

7:07 AM

 
Blogger Nasıl geçti habersiz... said...

canım,paticikler de alt yazıya bırakmışsın yorumu.:) ama ben de son yorumlar köşesi var ya,o sayede farkediyorum merak etme.:)

ben sabah kısadan, eksik yazmıştım.tamamlıyayım..:) haftasonu herkesin sayfası hiç hareketsizaynı duruyor,hiçbirimiz de yorum sayısı değişmiyordu.:(
"Allah Allah bu ne ölü toprağı serpilmiş gibi tuhaf"deyip durdum.
Bu sabah (pazartesi yani)yine herkesi gezdim,kugunun "gezmeye gidiyorum" yazısına da baktım 7 yorum yazıyor. "Pazar akşamı dönecekti,acaba cevap yazdımı" bir tıklıyaym dedim. Sayfanın o tarafına geçince, aaa yorum sayısı 25 gözüktü.
Aaa o meğer gelip,telefonunda hani seni seviyorum yazan resimli yazıyı bile koymuş. ben de görünmüyordu. herkesin sayfasına tekrar girip,yenile tuşuna bastım. herşey değişti. Oğlan ısrarla "pc den değildir" diyor.ama sanmıyorum.
sadece bloggerda yaşamadım çünkü o sorunu..( yaa işte böyle.:)

10:03 AM

 
Blogger KUGUU said...

Ne guzel bir haftasonu olmus. Bu arada ben yokken romana baslamissin RENKLERcgm, hadi kolay gelsin bakalim. Cok sicak yaaa.

YAGMURcugum senin bilgisayarina ne oldu acaba??

10:49 PM

 
Blogger cenebaz said...

Süper bir haftasonu olmuş. Allah içine sindirsin.

11:28 PM

 
Blogger efsane said...

Tüm haftasonlarınız böyle güzel geçsin..
Romana başlamışsın kolay gelsin şimdi o bloga da bakıcam sanırım sıkı bir takipcin de olurum yazmaktansa okumayı tercih ederim her zaman için..

5:21 AM

 
Blogger Selen said...

Merhaba,harika bir haftasonu olmus galiba .Insallah bir dahaki cok daha guzel olur.
sevgiler

5:57 AM

 
Blogger ikizlerimbenim said...

sobee

10:09 AM

 
Blogger Gamzeli said...

benim yazdığım yazı yine çıkmamış burada :((

12:38 AM

 
Blogger anemon said...

BÖYLE AİLECEK DOLO DOLU HFTA SONU GECİRMEK GİBİSİ YOK DAHA SAKİN NE YEDİĞİNİ NE KONUŞTUĞUNU ANLIYOR İNSAN VE ÇOCUKLARLA DAHA BOL VAKİT EN ÖNEMLİSİDE BU OLUYOR .SPOR DEME BENDE ÖYLEYİM KAÇ YIL ARALIKSIZ YAPTIM BU SENE HİÇ REJİME GİRMEK HİÇ YAPAMDIĞIM BİR SEY BİRAZ KISIPTA AKTİVİTEYİ ÇOĞALTINCA GİDİYOR ASLINDA NERDE HARAKET ORDA BERKET MİSALİ

1:35 AM

 
Blogger Ayçiçeği said...

İlk öncelikle geçmiş olsun canım. Taş düşürmenin çok acı verdiğini duymuştum. Geçmişler olsun.

Ben de çalıştığım zamanlarda iş yerlerindeki bazı samimiyetsizliklerden çok şikayetçiydim. Belki bu nedenlerden dolayı özlemiyorumdur çalışmayı.

Ayrıca nazara çok inanıyorum. Elimde olmadan da kendim çok değidiririm. İçtenlikle iyi düşünsem bile, karşımdakine değiyor. En çok da oğullarıma. Renkli gözlülerin değermiş derler, ondan mıdır bilemiyorum artık.

Ben "SİS"e bayıldım. Zaten okumaya başladığımda, bir roman okuyormuşum gibi hissettim. Etkiyi yaratmışsın. Konu da güzel. Ama böyle kötü oldu. Yani beklemek zor olacak. Sen şimdi işi gücü bırak, buna ağırlık ver dermişim :P

8:09 AM

 
Blogger Age35 said...

Renklercim bende çok istiyorum senin gibi bbir roman yazayım ama olmuyor bir türlü motive olamıyorumm..

12:49 PM

 
Blogger ev perisi;) said...

Benim dde hayallerimin arasında var bişeyler karalamak inşallah olur...
seni tebrik ediyor ve kolaylılar dilyorum...

10:19 AM

 

Post a Comment

<< Home