Thursday, April 17, 2008

İyiyim, iyiyim maşallah:)

rtcaugNe yalan söyleyeyim, bu sabahki düşüncem buraya bir veda yazısı yazmaktı. Belki bu bir son olmayaccaktı, bir ara verecektim... Uzun zamandır yazamıyorum. Mazeret de üretmek istemiyorum aslında. Sadece içimden yazmak gelmiyor. Gün içerisinde, sabahları haberler izlerken, arabada ilerlerken , bir konu ile arkadaşlarımla konuşurken hala aklıma bloğum geliyor ve bunu yazayım diyorum. Ama bir türlü yazamıyorum.

Eskiden veda edenlere şaşardım. Nasıl olur diye kendime sorardım... "Söylenecek sözüm kalmadı" diyenlere çok kızardım. Hala da kızıyorum çünkü hayatımın sonuna kadar söylecek sözümün kalacağını ümit ediyorum... Ama yazacak enerjiyi kendimde bulamıyorum.

Fakat bloğumu açıp ortalıklarda nicedir görülmeyen Renkleri merak eden, hala okuyan, sorular soran arkadaşlarımı görünce sabahki fikrimden vazgeçtim... Eskisi gibi hergün yazamadıpımın ve bu durumun kısa sürede ortadan kalkamayacağının artık farkındayım. Mazeretlere de gerek yok. Ama hala buradayım ve sizi hala düşünüyorum...

Umarım bir gün eski gücümü bulurum. Eskisine göre iyiyim. Haftasonu iki gün bi temizlik yaptım ki sormayın. Temizliği epeydir kadın yapıyordu ve ben hem kendi hem de kadının ruhunu sıkmamak adına evin dışına atıyordum temizlik günlerinde... Eve gelen oğluşa ayak çıplak parkelerde basma, ayakkabını dışarıda bırak ültimatonlarını vermeyeli uzun süre olmuştu. Bunları yapınca oğluş da sevindi. Annesini temizlik hastası olarak görmek onu da kendine getirdi. Zaten anneme dert yanıyormuş, annem beni sevmiyor, ders çalıştırmıyor diye! Töbe töbe, ders çalıştırırken niye zırlıyordun o zaman a çocukum!

Kendinize iyi bakın...

12 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Belki buguüne kadar tanışma fırsatımız olmadı ama 8 bölümlük roman yazalım projenizi beğenmiştim.Enerjinizi toparlayınca orayada yönelirseniz ilerde gurur duyacağınız bir eseriniz olacaktır.

Selamlar

4:54 AM

 
Blogger SenaBera said...

Bende iyice meraklanmaya başlamıştım, bir sorun mu var acaba diye....

Bende çok sık yazamıyorum nedense bloğa... Gün içinde aklımdan çok şey geçiriyorum, aa bunu yazayım diyorum ama sonra hepsi uçup gidiyor... Umarım sen kısa zamanda eski şevkine kavuşursun canım...

8:32 AM

 
Blogger Selcen Şenocak said...

Merhabalar,

Biz yani Selcen ve Evren bir etkinlik hazırlamaya karar verdik. Karar verdik vermesine ama bir yandan da bizi bir telaş aldı ne yapalım diye. İstedik ki etkinliğimiz hem herkesin yüzünde bir tebessüm oluştursun hem de gönüllerimizi küçük hediylerle biribirine bağlasın. Sonunda karar verdik, yaklaşan anneler gününü de düşünerek ANNELER GÜNÜ & KALPTEN GELEN GÜZELLİKLER etkinliğini başlattık.

Katılmak isteyen blogcu arkadaşlar
annelergunu.kalptengelen@gmail.com’ a ad, soyad, blog adresleri ve hediyelerinin gelmesini istedikleri adreslerinin yazılı olduğu bir mail atacaklar ve 10 Mayıs’ta yapılacak kura sonucunda birbiri ile eşleşenleri biz 11 Mayıs’ta mail ile bilgilendireceğiz böylece herkes sadece kime hediye alacağını öğrenmiş olacak. Ancak hediyeniz geldiğinde kimden geldiğini öğrenebileceksiniz. Hediyeleriniz elinize ulaştığında da bloğunuzdan yayınlayacaksınız. Eee bu arada annelerin, anne adaylarının ve geleceğin annelerinin de anneler gününü kutlamış olacağız. İsterseniz yurt dışından isterseniz yurt içinden nereden olursa olsun etkinliğimiz herkese açık. İstediğiniz her şeyi hediye edebilirsiniz kendi ördüğünüz bir şal, yaptığınız bir reçel, bulunduğunuz yere ait yöresel bir şey, pastacılık malzemeleri, kitap vs vs vs… Hepinizi bekliyoruz.


Son Katılma Tarihi: 10 Mayıs 2008
Hediyeyi Ulaştırma Tarihi: 10 Haziran 2008
Hediyelerinizi Bloglarınızda Bizlerle Paylaşma Tarihi: 12 Haziran 2008

12:09 AM

 
Blogger uykucu said...

renklercim herkes böyle durgun dönemler geçiriyor yakında kendine gelirsin bak zaten temzilikle başlamışsın işte!! sakın ha blogu kapatma bak seni artık sevmem ona göre:)

12:48 AM

 
Blogger [ fiкяiмiи iиcє güℓü ] said...

Bahar mı çarptı arkadaşım seni. Toparlanırsın en kısa zamanda inşallah. Hele o temizlik hastalığı geri geldi mi... tamamdır artık... korkma. Gerisi gelir.:))

Sakın gitme lütfennnn. Kaybedersem çok üzüleceğim insanlar arasındasın biliyorsun...

Sevgiyle...

1:12 AM

 
Blogger anemon said...

insanın her an bir sürü sorunlar yasıyoruz
hepimiz aynı evreleri gecirdik yazamyısı anlıuyrum ama bende okadar kötü günler gecirmem rağmen
hiç kapamyı düşünmedim blogumu
sende lütfen böyle bir sey yapma
olurmu seni seviyoruz
ve ne kadar merak ettyik grmüşsün
sakın at bu fikri kafanadn en kısa zamanda o renkli hayatını sunan renkelri bekliyoruz
öpüyorum senii

1:37 AM

 
Blogger Annelog Atölye said...

Ara versen de dön, hiç de rahatsız hissetme, içinden geldiği gibi...
Sen de kendine iyi bak:)

8:02 AM

 
Blogger KUGUU said...

bu kadarcik kisa bir yaziyla bile olsa senden haber almak iyi oldu.
Eskiden her ama hergun yazardin sen RENKLERcgm, neden boyle sogudun uzaklastin ve kapatmayi bile dusundun acaba? sakin gitme olur mu guzelim.

8:09 AM

 
Anonymous Anonymous said...

bırakma lütfen,arasıra olsada yaz sevgilerle
ayşe

10:10 AM

 
Blogger böğürtlengözün annesi said...

Heyuu , hoşgeldin. Oluyor böyle banada zaman zaman yazmama isteği ,ama aradada olsa yaz kapatmayı düşünme. Bahar çarptı heralde hepimizi, herkesde var bir ruh yorgunluğu. Kendine iyi bak, öpüyorum seni...

1:09 AM

 
Blogger Unknown said...

GİTME,GİTMEMELİSİN,GİDEMEZSİN,
SENİ OKUMAKTAN ZEVK ALIYORUM GİDERSEN ÜZÜLÜRÜM..

12:04 PM

 
Blogger kakaolusevgi said...

Bazen öle dönemler oluyor hayatta,her konuda olabileceği gibi ama gitmememene çok sevindim :)))

1:56 PM

 

Post a Comment

<< Home